Om Familien

2016-04-20-17-23-39

Christina er uddannet pædagog. Christina er hjemmegående, hun passer alle de daglige pligter på gården og i hjemmet. Ud over en stor interesse for dyr,  natur og sund hverdags mad, så er hun meget kreativ, hun syer, hækler, strikker, væver og meget andet, hvilket naturligt vil afspejle sig i denne blogs indhold, da det også er hende der forsøger at holde jer opdateret med billeder og tekst fra hverdagen på Birkegården.

Idamarie er fra den 6. marts 2015, hun er en meget glad og energisk pige. Idamarie holder hendes mor i gang hjemme, da hun er hjemmepasset er det også hendes opgave at spise de første modne ærter, de første modne blommer og se til alle dyrebørnene dagligt, bare for at sikre at de stadig er her.

20161215_145226

 

Daniel er uddannet elektriker, det er ham der styrer og driver virksomheden: Birkegården v/ Daniel U. Mortensen, hvor han lejer sin arbejdskraft ud til elinstallatører eller driver sit virke som altmuligmand for private. Daniel er den der skal fedtes for når der skal gøres traktor, bygges noget nyt og så er det ham der står for at slagte kvæg, fjerkræ o.l., når vi skal have kød på bordet.

 

Fælles drømmer vi om mere selvforsyning med meget familie tid. Birkegården er et lille husmandssted der giver os mulighed for at finde ro i hverdagen og på sigt gøre os selvforsynende. Vi har en ung frugthave, hvor der jævnligt bliver plantet et ekstra træ. Vi passer godt på vores dyr og giver dem så naturlige livsvilkår som det er os muligt, det giver os god samvittighed på gaflen.

image

 

8 thoughts on “Om Familien

  1. Sikke en dejlig og inspirerende blog. Vi er glade for jeres homemade sæbe. Dét er lækkert. Jeg har postet et billede på insta med et par ord om sæben og linket til bloggen. Håber det er ok 😊 Vi vender tilbage når lageret skal fyldes op påny 👌
    Kærligst
    Rikke Rosenkrands

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s