Uncategorized

Planlæg maden til køreturen

Er der andre end os der ofte kommer til at købe sandwich, softice, burger eller andet lækkert spiseligt når man er på tur? Vi har fået alt for meget junk, burger og sandwich over vinteren og foråret. Nu skal det have en ende.

Vi elsker at køre på tur ud i naturen, vi sætter pris på gode råvarer og så skal udflugten da også bære præg af god mad. Det behøver slet ikke være besværligt eller dyrt. På denne familie fisketur ved fjorden var der hjemme fra forberedt en onepot pasta med rest grøntsager og spiseligt blad”ukrudt”. En gasflaske og blus med i bilen samt en flaske vand til at hælde i gryden, så blev der til en god og næsten gratis eftermiddagsudflugt.

Som småbørnsfamilier kan noget spiseligt rede en køretur, så vi prøver fast at have en rulle kiks i bilen, noget frugt, vand og måske en juice.

Når vi trækker panten fra koster det 23,45 kr at være forberedt med et økologisk mellemmåltid, for 4 personer, der stiller den lille lækkersult og udsætter den store sult.

Med lidt forberedelse, kan man erstatte kiks med hjemmebagt knækbrød, frisk frugt eller grønt fra haven og hjemmelavet saftevand.

Vi vil blive bedre til at lave mere nem mad, henkogt tomat sovs, frost retter og tillade flere dage med rester og rugbrød. Det frigiver mere tid og gør det nemt lige at hapse noget med på køreturen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s