Birkegården · Sæberi · Uncategorized

Økologisk Marked og opdateret webshop

Det Økologiske Marked i det Røde Pakhus på Hobro havn

Så er vi godt i gang med at pakke og klargøre vores produkter til økomarked i Hobro. Vi deltager på markedets 10’ende år, se vores begivenhed her og se markedets hjemmeside her. Der kommer til at ske mange spændende ting på fredag og lørdag den 20-21 oktober.

Gaver fra dig og til dig.

Hvis du er heldig vinder du en gave til dig selv fra en af os stadeholdere, da vi alle sponsorere en præmie til et af de indgangsnumre der bliver uddelt. Så gem dit indgangsnummer, måske er du heldig og får en lille gave med hjem. Om du vinder eller ej, så pakker vi æsker med lækre produkter fra Birkegården’s Sæberi til dig eller en anden du ønsker at glæde med en gave til fødselsdag, jul eller anden lejlighed.

birkegaardenssaeberi.dk

Webshoppen er nu opdateret med alle vores sæber og cremer. Vi arbejder stadig på højtryk med udvikling, justering og indsætning af varer i vores online butik. Når tid kommer, så skal vi også have opdateret vores billeder, men vi håber i kan bærer over med os som det er lige nu, da vi først og fremmest har prioriteret at give jer mulighed for at kunne købe nogle af vores lækre håndlavede produkter.

I må have en skøn dag, god ferie til jer der holder efterårsferie og så håber vi at se jer til Øko markedet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s