Birkegården · Bondegårdsdyr · Sæberi · Selvforsyning · Uncategorized

Æggeskjul og webshop

Vi har fået en ny webshop: www.birkegaardenssaeberi.dk. Lige nu arbejder vi på højtryk, for at få alle vare sat på de online hylder, så alle i Danmark har mulighed for at få fingre i vores naturlige produkter.

Alt i mens vi har travlt online, så fortsætter livet rundt på gården. Vi har en enkelt sort høne, som er flyttet ud af hønsehuset. Vi har endnu ikke kunnet fange damen, men hun genere heller ingen med hendes helt frie liv. Det eneste minus er, at vi ikke får nogle æg fra hende, troede vi.cof

Hønen har tilsyneladende ladet sig forelske kassen omkring motoren til vores tærskeværk. Dette æg lyste og da op i øjnene de vi kom ind i laden. Fru sorte høne er dog også smallere om hofterne under den imponerende fjerdragt hun bærer, da hun har lagt ret mange æg inde bagved motoren.

cof

Vi fik os en god omelet til frokost i dag og arbejder nu videre på at få alle vores varer ind i den online handel.

God Søndag til jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s