Birkegården · Sæberi

Der høstes i de lokale haver

Det er nu, lige nu det er sidste chance for at få høstet blomster til vores mest populære sæbe. Dahliasæben var for en måned siden blot et lille eksperiment med blomster fra Hald, nu er det vores mest populære sæbe, stærkt forfuldt af Hybensæben.

Der er dog en lille udfordring ved denne efterspørgsel, vi kan nemlig ikke skaffe tørrede blomster i den handel vi har adgang til, så når vi ikke har mere lokalt høstet dahlia, kan vi ikke producere flere dahlia sæber før den nye sæson starter.

dav

Derfor høster vi på livet løs i alle de haver vi får doneret blomster fra. I går høstede vi i Knudby, i dag var det Ørum der stod for tur og i morgen tager vi igen til Hald efter den skønne blomst. Hvis sæbens popularitet fortsætter risikerer vi at der kommer en periode hvor vi må væbne os med lidt tålmodighed indtil sommerens blomstring kommer igang igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s