Bondegårdsdyr · Selvforsyning · Uncategorized

En ny strømgiver til nye beboere

Denne AN20 skal sikre vores nye sneglejægere mod ræven, den drives af  2 x 1,5 volt LR20 batterier, som ifølge fabrikanten holder i 35 dage. Stromgiveren er ikke så stor, så den kan nemt flyttes, hvis der skulle blive brug for den til en midlertidig indhegning eller lignende. Vi glæder os til at se hvordan den virker.

20170801_131606.jpg

De nye beboer er 7 Løbeænder. De er naturligt udruget af en løbeand i år, så vi håber der er nogle ænder i mellem, der har arvet de egenskaber. Vi kan godt mærke på sneglebestanden at det er et årstid siden at vi har haft ænder sidst, så det bliver godt at få nogle aktive jægere på gården igen. Løbeænder kan lægge op til 300 æg om året, så vi forventer at få andeæg til husholdningen til næste år.

20170731_092144

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s