Birkegården · Bondegårdsdyr · Hjemmegående · Uncategorized

Tilbage på sporet med en ny “nydningsbænk”

Vi er ved at finde rutine i hverdagen og komme op i selvforsyningsgear igen efter dagplejen er lukket og jeg er blevet hjemmegående husmor på fuldtid. Mange mennesker har sommerferie, så helt hverdagsagtig er det ikke blevet, da der har været et par hyggelige familieudflugter o.l. men det har vi heldigvis også tid til at nyde nu.

Med en datter på 2 år, en stor køkkenhave, et blandet dyrehold og et ønske om god hjemmelavet mad hverdag, så er det bestemt ikke et hjemmeliv foran fjernsynet hele dagen vi nyder. Vi bruger et par timer i køkkenet hverdag, der bliver syltet, bagt, fremstillet ost, tørret urter, lavet mad og meget mere. Dyrene skal morgen fodres og puttes til nat, træ skal saves og kløves til fyret, huset skal holdes, der skal syes og lappes og så skal der leges, slappes af og livet skal nydes.

Vi har fået lukket grisene på et nyt stykke jord og i den forbindelse har vi bygget en god solid bænk i enden af frugthaven. Bænken er vores “nydningsbænk”, den bliver brugt, når der skal holdes pause, når der serveres kaffe eller en nem omgang udemad. Bænken er for alle der kan bruge en stund til at slappe af og nyde tilværelsen, arbejdende og gående der har brug for en pause eller for dem der har brugt en sommer nat eller to på vores primitive teltplads i frugthaven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s