Det kreative værksted · Recycling & Upcyckling · Uncategorized

Babyshower -Fra brugt til nyt

I den sidste ugestid har der været travlt i det kreative værksted og alle mand er blevet inddraget til at lave pynt til surprise babyshower i søndags.

Der er blevet tegnet, klippet, limet og syet alle aftener i ugens løb. Der blev produceret 6 bodyer i forskellige størrelser for at symbolisere hvor meget baby vokser det første år. Der er klippet tærer i pap til en guirlande og til at sætte på pind til cupcakes.

Til bodyerne er der brugt forskellige børnetrøjer, som nogle andre børn er vokset ud af. men store nok til at sy babytøj ud af. Der er sat et mærke inde i tøjet der viser hvilken størrelse tøjet er, så forældrene kan bruge bodyerne efterfølgende og pynten derved bliver til en gave.

Fødderne er klippet i karton og tykt papir, som nogle har kasseret under en oprydning p.g.a. afblegede kanter og et buk midt på, men fint til at klippe af.

Til sidst har vi lavet lysestager af gamle marmeladeglas, hvor der er klippet noget groft vævet stof  som hessian og limet på glasset og afsluttet med en tynd hvid blonde bundet omkring.

Så god arbejdslyst med jeres genbrugspynt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s