Det kreative værksted · Recycling & Upcyckling · Uncategorized

Hjemmelavede julegaver

I år har vi haft den lille udgave af julemandensværksted her på gården, da vi har forsøgt at lave hjemmelavede gaver til alle og jeg må tilstå at der var et par gaver der først blev færdige i aller sidste sekund. Ud over julegaverne har vi også en fødselsdag sidst i november og et par stykker sidst i december, produktionene af disse gaver smelter ret meget sammen med julegave-værkstedet.

Daniel har fået en trædrejebænk her i efteråret, det er skønt med alle de træting der kommer med ind fra værkstedet. Der er blevet drejet store mængder af julepynt, svampe, lysestager, skåle både med og uden låg.

Der er blevet pakket gaver ind, bagt rugbrød og lavet gavekort (Det er ikke så praktisk at pakke en bagselv leverpostej ind og opbevare den sammen med de andre gaver i en varm stue).

Der har også været gang i symaskinen. kortholdere er et godt projekt til rester af læder og flot mønstret bomuldsstof. En overnight duffel bag er også et super projekt til teenage-pigerne, det er bare altid svært at vælge farver og mønstre til teenagerne; Må der være farver på? Skal det være sort/ hvid? Må det være piget?

Til kvinderne blev der lavet lavet lidt opfordring til selvforkælelse med en bivoksbaseret lotion og lidt hjemmestøbte lys i en kop.

Romantiske lys i en kaffe kop

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s