Bondegårdsdyr · Råvarernes anvendelse · Uncategorized

Små sorte minigrise

Vi har fået startet avlen af de nye mini flæskestege op med 6 små grise. Grisene kom til verdenen en lørdag i oktober, hvor vi havde ret travlt, men Trunte har klaret det meget flot og Alfred får stadig lov til at sove i hytten. Familien har ikke fået en ekstra grisehytte, da de bedst holder varmen i en, desuden har vi erfaret at de samler sig i en om vinteren alligevel.

 

Daniel har været på pålægskusus på selvforsyningsskolen, hvilket har givet et godt indblik i mange typer pålæg så må vi se i år 2017 og teknikker og opskrifter kan konverteres til meget små størrelser. Efter en vellykket weekend på pålægskursus må man sikre at grejet er i orden, derfor skulle der en opgradering af skæremaskine til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s