Det kreative værksted · Recycling & Upcyckling · Sparetips

DIY gave til dreng på 3 år

Efter min barsel er endt er min indtægt også blevet lig 0 kr pr mdr. Derfor giver vi hjemmelavede gaver. I dag var vi til fødselsdag hos en dreng på 3 år. Her hjemme blev vi enige om at en dreng i den alder må have meget glæde af en pistol og cowboyhat i stil med Idamaries fastelavnskostume, vi har blot lavet lidt opgraderinger og brugt lidt andre materialer. Når vi giver en hjemmelavet gaver har vi lagt mange timer og følelser i fremstillingen af gaven, derfor er vi ekstra spændte på hvordan gaven bliver modtaget, det var vi også i dag. Heldigvis blev gaven taget meget godt imod, vi blev ligefrem opfordret til at starte en lille produktion til websalg, det er vist et meget godt kompliment her i Jylland.

Hatten er lavet til en str 53 cm hoved, så den oprindelige opskrift er ganget op i 128% (læs mere om hvorfor her). Denne gang er hatten syet i ruskind for at give det helt rigtige cowboy look. Ruskindet har jeg fra en kasseret jakke som fødselarens far har brugt meget, hvilket tilføre hatten en personlig historie for hele modtagerens familie. Med det mere rustikke og originale look til hatten syntes jeg ikke at det passede med at sy en stjerne på hatten i stof, så jeg fik min kære mand til at lave en i træ, hvilket gav hatten det helt rigtige look og tilførte en rød tråd til hele gaven.

Revolveren i træ er lavet ud fra samme model som til fastelavnskostumet, dog er der kælet lidt mere for detaljerne. Der er lavet et rigtigt hul til fingeren og 6-løber tromlen er lavet med flere detaljer, hvor det simulere at der er patroner i.

En kommentar til “DIY gave til dreng på 3 år

  1. faldt over din blog… sider og nyder mange indlæg… og så falder jeg over dette… det jo et lille kunstværk. heldig dreng langt bedre end noget der kunne købes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s