Det kreative værksted

Genbrugs cowgirl

Vores første fastelavn som familie har været en fælles aktivitet der har strukket sig over en uge. Vi har brugt hver aften sammen på at sy og slibe i det kreative værksted.

Temaet var cowboy og cowgirl. Idamaries kostume er syet af genbrugsmaterialer. Jeg har forvandlet et par kasserede cowboybukser til en heldragt med en rest bomuld til ærmer, for at dragten ikke skulle blive for stiv at lege i. Hatten er syet i et par slidte cowboybukser med en rest mønstret stof som går igen i hagesmækken. Cowboyhatten er syet efter dette mønster og så er det blot ganget op til den størrelse vi skulle bruge (mønsteret giver en hat der ca svare til hovedmål 42).

Idamaries Pistol et lavet i råt træ, der et skåret ud efter et billede af en pistol fra nettet. Daniel har været ekstra kreativ og indsat en rund træklods, så det ligner en rigtig cowboypistol og så er den lidt sjovere når den kan noget.

VI har alle hygget os meget med dette projekt.

3 kommentarer til “Genbrugs cowgirl

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s