Afgrøder · Køkkenhave

Frø til køkkenhaven

Frø til køkkenhaven er en af de bedste ting at beskæftige sig med her i den kolde januar. Jeg har troligt bestilt frø ved Frøbutikken  i de sidste tre år. Jeg kan godt lide deres udvalg af gamle sorter, nye sorter og ikke mindst økologiske frø.

Hvert år glæder jeg mig til at åbne pakken, da frøene er så smukt pakket ind og der er en lille ekstra gave med hver gang.

2016-01-05 11.29.18

I år da jeg åbnede papkassen var der to pakker med frø bundet med et natur garn påsat et lille mærkat på den ene og en lille fugl på den anden. Det var en lille sød blok papir og en personlig hilsen. Det får virkelig mig som kunde til at nyde at handle hos dem. Jeg føler mig lidt som noget særligt.

For at det ikke skulle være nok med den flotte indpakning, gave og den personlige hilsen, så er selve frøposerne også meget smukke. Jeg elsker de søde akvareller med kig indtil forskellige haver.

2016-01-05 11.35.37

Det var de frø jeg skulle have fra Frøbutikken af i år. Så bestiller jeg de sidste frø og kartofler fra Solsikken.

2 kommentarer til “Frø til køkkenhaven

  1. Hvor er det fint! Det er så skønt når de gør lidt ekstra ud af at forkæle kunderne🤗 Det summer helt i fingrene for at komme igang med forspiringen!! Tør bare næsten ikke bestille frø før frostgraderne er ved at forsvinde🤔 Jeg har dog tørret og gemt tomatfrø fra købetomater som et eksperiment i år!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s