Sparetips

Sparetips – forsikringer

Forsikringerne er et godt sted at starte, der kan være rigtig mange penge at hente hvert år. Da vi købte gården fik vi forsikret ved et selskab vi kendte, men de kendte selskaber kan nemt være de dyreste og de behøver ikke være dem der dækker bedst. En god ide er at ringe rundt til så mange selskaber som muligt og husk nu også de små selskaber, det skulle være der der er flest penge at spare. Har du en landejendom er der ikke så mange at vælge i mellem, da det ikke er alle der forsikre denne type boliger. Vi gik fra et stort selskab til et lille, vi blev bedre sikret og sparede tilmed en hel del penge på alle vores forsikringer. Det er ikke umuligt at nogle kan spare 10000 kr om året, hvis man har mange dyre forsikringer. HUSK at du også her skal rode op i dine forsikringer. Undersøg om du er dobbelt forsikret og om du har forsikringer du ikke bruger, er det foreksempel nødvendigt med en rejseforsikring hvis i ikke rejser på ferie? Husk at din fagforening og a-kasse også er en forsikring. Hvis du ikke er i job, så overvej om du skal spare dit fagforeningskontingent væk, du kan altid melde dig ind igen når du kommer i job. hvis du skal være hjemmegående, så tag stilling til om du skal være medlem af a-kassen hvis du ikke planlægger at starte på job igen eller hvis din dagpengeret er udløbet når du gerne vil starte igen. Tænk dig om inden du melder dig ud, for det tage tid at optjene timer nok til en ny periode, men det er mange penge at betale hvis du alligevel ikke har ret til dagpenge.
Det er en god sikkerhed og tryghed at være forsikret, derfor vil jeg anbefale at man er dækket godt ind, men ikke mere end man har brug for.

God jagt på den helt perfekte løsning fordig til en fornuftig pris.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s