Uncategorized

Forårsopgaver

Foråret byder på mange opgaver. Jo mere vi når i forårsmånederne dets bedre er vi med resten af året. Med Daniel hjemme går tingene meget nemmere, dog er det den sidste uge han har hjemme og hverdagen starter igen fra på mandag. På mandag skal jeg vænne mig til at passe gården selv i dagtimerne og jeg skal være alene med vores skønne datter, heldigvis starter mødregruppen også op i næste uge.

Vi har brugt  det meste af tiden på at lære vores datter at kende, men der har også været tid til selvforsyningsopgaver. Vi har lavet hønsegård så hønsene ikke graver i køkkenhaven. Gederne slår græsset i dagstimerne når vi er hjemme og der er godt vejr. Lige som græsslåmaskinen, så slår gederne kun græs i tørvejr, da de hader at blive våde. Vi har invisteret i en kartoffellægger, så vi lidt hurtigere kan få lagt nogle kartofler på det stykke jord grisene gik på sidste år. Det resulterer også i at vi har fleee kartofler end vi før har haft. Vi har dog også foderroer, solsikker og hestebønner i stykket. Så det lille stykke mark kan supplere til dyrenes vinterfoder. Vi er så småt begyndt at så i køkkenhaven, løg og gulerøder såes og plantes ud under fiberdug. Det er også tid for ærter, rødbeder og de andre rodfrugter. I varmebænken er der spirer af spinat, radiser, salat, forårsløg, kål og et par annanaskirsebær.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s