Det kreative værksted

En hjemmelavet fødselsdagsgave

Dagen i dag står på børnefødselsdag, min lille fætter bliver 2 år. En gave skal der til og den fra os bliver hjemmelavet.

image

Et lillekort med farverige balloner og et forsøg på at opfylde et ønske om giftfrimodellervoks skulle der til. Jeg har fundet en opskrift på hjemmelavetmodellervoks på http://www.hjemmeunger.dk, alle de tørre indgredienser har jeg blandet sammen i en lufttætbeholder. Der følger så en lille instruktion med til forældrene, så de sammen med min fætter kan lave deres egen modellervoks. De skal blot selv tilsætte vand og lidt olie. Til sidst kan de så farve voksen med den medfølgende frugtfarve. Når de ikke gider at lege mere med det, kan de komme voksen i den lufttættebeholder og gemme det i køleskabet i op til 3 mdr. I min verden er dette en god gave, med en del forældre – barn tid. Men havd syntes i om denne typpe gaver, hvor man ikke får et færdigtprodukt, men selv skal afslutte det?

image

Ud over gør det selv gaven, har jeg også syet en uldsweater til drengen, den håber jeg på at han kan passe og gider at bruge. Hvordan denne sweater er blevet til kommer i et andet indlæg, som kommer til at hedde bedstefar’s Sweater

image

5 kommentarer til “En hjemmelavet fødselsdagsgave

  1. Hej, jeg har ikke læst din blog for. Men jeg har også givet hjemmelavet modellervoks i gave med opskrift og bøtte. Jeg synes det er en fantastisk gave 😀

  2. Som moder til gavemodtageren, vil jeg sige at gaven var lige i øjet og helt perfekt. Trøjen passer skønt og tanken om at det er onkels trøje der en genbrugt varmer bare endnu mere.
    Vi er lige haft et par skønne timer i går med at fremstille, farve og lege med modellervoksen, der bliver meget af det og det har en skøn konsistens.
    Selv kortet til gaven var et hit fordi sønnike elsker farver og balloner!
    Tusind tak Christina.
    Hilsen Mie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s