Det kreative værksted

Julekort 2014

Jeg er typen der elsker at få post, den perwonlige slags, den type hvor der er håndskrevet modtager og afsender uden på. Den type post hvor der er noget personligt inden i, man åbner op til et lille eventyr hver gang. Den personlige post der ikke er præget af elektronisk fremstillede symboler, fordi man er bange for at ens personlige skrift ikke er pæn nok. Den personlige skrift er klart pænest, den afslører afsenderens personlighed og humør. Ja i kan nok hører at jeg er en af dem der går ind for julekort sendt med posten og ikke en hilsen på mail, sms eller facebook. Det skal dog ikke forståes sådan at denne slags hilsner ikke er velkomne, dem ernjeg skam også glade for og jeg laver sikkert selv en til alle dem der følger mig og gider at læse den, men den har bare ikke den samme personlige omsorgsfulde atmosfære over sig.

Jeg har brugtben lille ugestid på at fremstille personlige julekort, konvolutter og udvælge hvilke kort der skulle sendes til den enkelte adresse. Jeg har brugt tid på at skrive en hilsen jeg syntes der er værd at betale 9 kr i porto for at få leveret til modtageren. 14 kort blev det til i år, måske er der nogle der føler sig snydt, men det er ikke nemt at vide, når jeg ikke modtager et kort fra dem, men en kollektiv facebook hilsen. Portoen er blevet dyr for almindelige breve, syntes jeg, postdanmark kører rundt i hele landet hverdag, men hvis jeg har et ærinde inde i byen, kan det ikke svarer sig for mig at sende mine breve, men derimod kan jeg aflevere dem personligt til den halve pris. Kun de mennesker der bor på landet får så et ægte poststemplet julekort, for der er det økonomisk forsvarligt at sende med postdanmark.

I får lige et kig til julekortene 2014
image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s