Birkegården · Bondegårdsdyr · Selvforsyning

På forsiden

Tag ikke fejl, det er dejligt at folk interesserer sig for det man laver, når der bliver spurgt ind til vores måde at leve på, så er det svært at stoppe med at snakke om det. Men jeg havde ikke forventet, at det var så spændende at vi ville komme på forsiden af lokal avisen. Vi er glade og stolte af artiklen i Fjendsfolkeblad, at den er på forsiden og fylder en hel side inde i avisen havde vi ikke regnet med.

image

Uldne grise nyder det frie liv i ørum, vi nyder alle livet her på Birkegården. Journalisten, der har skrevet artiklen blev inspireret af et lille stykke jeg havde skrevet i den lokale Ørumnyt, som udkommer til et fåtal, nemlig beboerne i den lille landsby, sdr. Ørum, og de folk der har ytret ønske om at modtage den da de har en tilknytning til landsbyen.

image

Nu går den lokale joke på, at vi får vores lille landsby gjort synlig på landkortet, da skivefolkeblad og tvmidtvest må være lige på trapperne. Vi tager det med ro, som vi plejer og er stolte af at der er nogle der vil skrive om os og ikke mindst at der er nogle der vil læse om os. Hvad fremtiden bringer er der ingen der ved.

Nu venter fodringsrunden, der skal fyres,mfor at holde gang i varmen og der skal stormsikres hvis nu Alexaner kommer her forbi. I må alle holde have en dejlig hygge aften inde i varmen i aften og nyde en kop varm kakao eller en anden varm drik, imens vindende rusker i træerne der ude.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s