Det kreative værksted

Gamle tshirts bliver til nye charmeklude

Jeg er i fuld gang med at forsøge at få et overblik over hvad jeg selv kan lave  til den lille prinsesse vi venter os. Samtidig med vores spareexperiment kører, skal jeg holde mig fra at købe nye materialer og helst bruge det jeg har og genbruge.

Jeg har valgt at kaste mig over et simpelt projekt, som der skal masse produceres, nemlig en charmeklud fra Laralil .

image

Dette blev min første udgave af charmekluden, jeg har ikke en overlocker, som der anbefales at man bruger, men min pfaff har mange gode overlock søm, som jeg har benyttet mig af og med den rigtige fod er jeg meget tilfreds med resultatet. Nu skal jeg bare lave nok til en baby’s forbrug.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s