Uncategorized

En pakke med posten

Jeg elsked at få pakker med posten, man venter spændt på at se det man har bestilt og komme i gang med at bruge det. Jeg bestiller ofte basis fødevarer hjem fra de økologiske onlinebutikker, men denne gang er det fra en ny ukendt butik, hvilket gør det meget mere spændende. Jeg har bestilt stof og mønster til mit projekt syselv til baby.

image

Mønstrede bomuldsstoffer, jersey stoffer, denim og rib. Så er der til nogle af de kommende projekter som omhandler bukser, savlesmække og forhåbentligt en hel del mere.

image

Jeg har bestilt et mønster på balonbukser fra minikrea. De skulle være til at gå til så man lige bliver varmet op til atnsy igen, jeg har nemlig mest strikket og vævet de sidste par år. Dette mønster skulle også gerne give rig mulighed for variationer.

image

Tilsidst har jeg bestilt nogle forskellige bånd. Disse skal bruges til bukser og et projekt der omhandler elefanter. Hvilke elefanter der er i min symaskine lige nu, det må i vente lidt med at se.

En kommentar til “En pakke med posten

  1. Nu kiggede jeg lige lidt nysgerrigt rundt på jeres side via facebook. Og faldt over dette indlæg. Sammenholdt med jeres ønske om at spare penge og være miljø-rigtige, vil jeg bare lige give en idé videre, som jeg selv bruger. Stof og symønstre løber rigtig hurtigt op i pris. Men hvis du går i en genbrugsbutik, har de rigtig tit syblade med mønstre til både babyer, børn og voksne. De koster sjældent mere end en femmer, og så har man rigtig mange mønstre meget hurtigt og meget billigt. Derudover kan man også tit finde sengelinned, der ikke er alt for slidt, i fine farver og mønstre, som jo er rent bomuld og sagtens kan bruges til at sy af. Man kan også finde gamle blonder og duge, som kan bruges til pynt. Bare en idé 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s