Birkegården · Bondegårdsdyr

Hønsehygge

Hønsene er endelig flyttet ind i deres nye hønsehus. Efter en lang vinter i stalden, med den erfaring at høns uden naturligt lys skal have et godt tilskud af torskelevertran og vitaminer, ellers kommer de til at gå som om de er fulde. I deres nye omgivelser får vi nu op til 4 æg om dagen, hvilket betyder at sidste års kyllinger også er begyndt at ligge æg.

image

Hønsehuset er i den ene ende af vores skønne løsdrift, som vi fik foræret sidste år. Vi har beklædt løsdriften med kalmarbræder i lærk, som nogle af vores venner har lavet. Vi mangler dog stadig lige det sidste før gederne kan flytte ind, hvilket heldigvis først er til vinter, da vi bruger al tiden i haven her i foråret.

image

Vores smukke opstammede mirabelletræ har stået og blomstret foran løsdriften i en lille måned nu. Inden længe har vi også en god stor hønsegård hønsene kan gå i om formiddagen og derefter kan de komme ud i frugthaven om eftermiddagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s