Uncategorized

Knappe øreringe

image

Jeg er vild med knapper og har en hel æske fuld af forskellige knapper jeg har fundet på genbrug eller klippet af gammelt tøj. Det er noget tid siden jeg første gang lavede et smykke med knapper, det var det grønne armbånd på billedet, jeg er nu begyndt at lave ørestikker med knapper og jeg elsker dem.

image

Birkegården har nu fået en shop på etzy.com, her kan du finde de smykker jeg har lavet, som er til salg. Der er beregnet porto og du betaler for dit smykke igennem etzy.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s