Det kreative værksted

En gammel mælkeflaske bliver til en ny lampe

 

Når man flytter fra lejebolig til en gård på landet er det primært mange nye møbler man tænker på i indretningen af det nye hjem. Vi har ikke rigtig lagt mærke til at vi manglede mange af de små ting, som levende lys i vinduerne, flere blomster, familiefotos på væggen og ikke mindst bord lamper. Nu blev det så endelig til en eller to senge-lamper til soveværelset, så der ikke er nogle der slår sig på senge-benene når man famler sig frem i mørket efter lyset er slukket.DSC_0001

 

Det er egentlig lang tid siden, at jeg fandt disse gamle mælkeflasker i en genbrugsbutik, da jeg gerne vil at man kan se hvad der er inden i flasken. Jeg valgte at komme et stykke groft hamp-snor inden i flasken og lave et lille “hør-rør” på en strikkelise, således ledningen bliver kamufleret. DSC_0005

 

Det der har taget lang tid at finde er den helt rigtige lampeskærmsstativ. De kan findes på internettet og i genbrugsbutikker. Disse stativer findes i mange størrelser, prisklasser og ikke mindst er det forskelligt hvordan de monteres.

Den helt rigtige lampeskærm fandt jeg så forleden, hvor min svigermor var ved at smide den ud. Jeg har beviklet stativet med hør snor, som i denne artikel:  http://www.boligliv.dk/Kreative-Ideer/lav-flot-lampeskarm-af-snor/

2 kommentarer til “En gammel mælkeflaske bliver til en ny lampe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s