Birkegården

Bål i en blomsterkrukke – Fire in a flower pot

Image

I den sidste weekend havde vi nogle meget hyggelige stunder ude i haven. Vi lavede mad i det fri, hvor næsten alle ingredienser kom fra haven og vi sad ude og spiste, imens vi nød den resterende varme fra ilden.

In the last weekend we had some very pleasant moments in the garden. We cooked in the open, where almost all the ingredients came from the garden and we sat outside and ate while we enjoyed the residual heat from the fire.

Image

Der skal ikke meget til, for at lave et lille hyggeligt bålsted. Du skal bruge en gammel blomster krukke, noget til at hæve den fra jorden, så der kan komme luft til bålet og noget brænde. Find det sted hvor du ønsker dit bålsted skal være, placer krukken på noget, evt to muresten, så der kan komme luft under. nu bygger du blot dit bål i krukken og tænder det. Dette bålsted kan du også bruge steder, hvor du ikke må lave bål direkte på jorden. Hvis du har en rist fra en grill kan du nemt lave mad over ilden også.

It does not take much to make a small cozy fireplace. You must use an old flower pot, something to lift it from the ground in order to get air to the fire and some firewood. Find the place where you want your fireplace to be, place the jar on something, possibly twowalls of stone, so that air can get under. Now based just your bonfire in the jar and turn it on. This fireplace can also use places where you can not make bonfires directly on the ground. If you have a grill from a grill, you can easily cook over the fire too.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s