Birkegården

Nu med eget logo – Now with own logo

Vi har haft en dygtig ung tegner i huset, hun er en af de WOOF’ere vi har haft i denne sommer.Yulia Krutovskaya Har tegnet vores nye logo og ud fra dette har hun designet vores helt egne personlige visitkort. Nu er det slut med gratis visitkort, med samme design som så mange andre. Vi printer selv vores kort på genbrugspapir.

We have had a talented young artist in the house, she is one of the WOOFF’ers we have had in this sommer.Yulia Krutovskaya have drawn our new logo and from this she has designed our very own personal business cards. Gone are the days of free business cards with the same design as so many others. We print our own cards on recycled paper.

card.with.white.background

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s