Birkegården

World Wide Opportunities on Organic Farms

Har du ført om WWOOF? http://www.wwoof.dk/home/

WWOOF, er en organisation, der formidler kontakt mellem værter og frivillige rundt i hele verdenen. Dette er en oplagt mulighed, for at rejse billigt rundt i verdenen, da du ikke skal betale for dit ophold med penge. Men som frivillig skal man ikke være arbejdssky, da man skal arbejde 4-6 timer om dagen, for at få sin kost og logi, det er altså ikke en 100 % afslapningsferie.

Vi er helt nye i denne organisation, men da vi har for mange opgave på gården, til at rejse hjemmefra, har vi valgt at inviterer andre kulturer og personligheder indenfor. Vi lærer noget om de frivillige, vi giver dem kost og logi, til gengæld hjælper de til på gården.

Vi ser frem til, at modtgae vores tre første wwoof’ere her i juli, Yulia fra Rusland, Robert fra Belgien og Lou fra England.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s