Bondegårdsdyr · Selvforsyning

Selvforsyningsniveauet er hermed hævet

DSC_0126

Der er kommet malkegeder til gården. Nu er der dagligt frisk mælk til havregrynene.DSC_0119I søndags aflagde vi et besøg ved Øko ged og grønt, hvor vi så alle deres charmerende geder. Vi fik en malkeged, en gimmer og en buk med hjem. Nu har vi frisk mælk året ud og er sikret mælk de næste par år også. Fra næste år, forventer vi, at kunne producerer ost af mælken, til at dække vores egne behov. Med to malkende geder regner vi med at være selvforsyndende med alle mælkeprodukter til en husholdning på to personer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s