Uncategorized

At løbe for at kunne følge med i livet

Siden februar, har jeg løbet rigtigt stærkt, for at  kunne følge med i livet. Jeg har nemlig været ved at tage mine sidste eksamener, hvor de sidste 8 uger, har været specielt pressede, da jeg der har skrevet min bachelor opgave, så jeg efter eksamen onsdag den 26. juni er færdiguddannet pædagog. Samtidig har jeg passet en 20 timers vikarstilling og forsøgt at udføre forårsarbejdet som selvforsyner så godt som muligt.

Men nu begynder lyset i den anden ende af tunlen, at skinne kraftigt igennem, jeg har nemlig idag afleveret bachelor opgaven og mangler blot foberedelsen til eksamen. Om 9 dage kan jeg sætte tempoet ned, det glæder jeg mig til. Der bliver tid til det jeg har lyst til at gøre igen og ikke kun det der skal gøres. Der er rigtig mange ting jeg glæder mig til at kunne gøre uden at have dårlig samvittighed over ikke at læse til eksamen. Jeg starter op i et arbejdsliv, hvor jeg kun skal arbejde 15 timer uden for hjemmet, resten af tiden bliver dedikreret til selvforsynerlivet på Birkegården.

Måske har det været syndt for mig, at have meget travlt i en periode, da jeg er begyndt at sætte pris på hverdags opgaver, som jeg bestemt ikke tidligere har været vild med. Bl.a. savner jeg at gøre rent, at luge ukrudt, at have tid til at kede sig. Jeg glæder mig til at skulle kede mig igen, da det er her jeg bliver mest kreativ, det er når jeg intet har at give mig til, at jeg finder på de bedste kreative ting.

Jeg skal ud og indhente hverdagen, så jeg kan blive inspirreret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s