Afgrøder

“Flødebolle-drivhus”

Flødebolle-drivhus
Flødebolle-drivhus

Den 11. feb satte jeg de første frø til forspiring. Jeg har længe tænkt over at afprøve dette flødebolledrivhus. Det går i alt sin enkelthed ud på, at anvende noget der hos mange mennesker ville forsvinde ud af cyklussen med husholdningaffaldet, til at skabe et lille drivhus der både holde på fugt og varme.

Forårsløg der spirer
Forårsløg der spirer

I hvert flødebolle-hul, er der lagt vådt toiletpapir i og lagt frø oven på. i dette forsøg har jeg forspiret knoldselleri, løg, forårsløg og porrer. Her til morgen kunne man tydeligt se de små løg spirer. Når de får en størrelse, så de er lidt nemmere at håndterer, uden de går i stykker, bliver de plantet ud i hver deres toiletrulle med så jord. Herefter skal de ikke plantes om mere, men blot kommer i jorden med toiletrullen.

DSC_0030
Der går et par dage før vi tydeligt kan se de meget små spirer fra knoldsellerien.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s