Birkegården

Vintervejrets kuliser

Dagen i dag har stået på fremstillingen af en specialiserings oogave. Jeg skriver om inklusion i indskolingen og det er nu meget interessant. Dog er altid et sejt træk at komme igennem denne skriveprocess. Det kan mærkes på lageret af kyskager, hvilket nu er helt tomt og mængden af te der bliver drukket. Når jeg skriver opgaver, opstiller jeg nogle del mål for mig. Idag måtte jeg bage boller når jeg var halvvejs.
image
Disse består af en rest te, tykmælk, honning, havregryn, valset hvede, hørfrø, hakkede nødder, klid, grahamsmel og hvedemel. De blevbagt og jeg skrev videre indtil manden kom hjem og de skulle smages til eftermiddagskaffen. De var meget vellykkede dejligt svampede og gode med hyldeblomstmarmelade eller den fantastiske kvalitella Herefter kunne der på grund af flitigt arbejde blive tid til en gåtur i det nyfaldne sne med hund mand og katte.
image
Det er en af de mange gratis glæder naturen giver os, hvus blot vi vil åbne øjnene og nyde øjeblikket, så skænker naturen os en foranderlig verden. Hvis vi giver os selv lov til at stoppe op, så må vi opdage at naturen kan skænke os megen skønhed. Nyd øjeblikket og find en indre ro der hjælper dig til at hvile i dig selv. Nyd det sidste der tilbage af vinteren der ude, naturen er i bevægelse og snart skifter den humør.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s