Råvarernes anvendelse

Chokolade biscotti med lavendel

Det var det Lisbet fik i værtinde gave igår.

Chokolade Biscotti med Lavendel

I den lille pose, var der gemt nogle helt fantastiske kager. Det er både første gang jeg har bagt og ikke mindst smagt denne fantastiske kaffe-kage og nu tror jeg, at jeg er blevet “forelsket”. Det er hvert fald min nye ynglings kage.

2 kommentarer til “Chokolade biscotti med lavendel

  1. Umm, biscotti. Det er en af verdens bedste kager. Synd man ikke kan smage på billedet. Hvad gør lavendlerne i kagen? Jeg har kun bagt dem helt klassisk med mandler eller chokoladebidder i.

  2. Jeg syntes, at lavendel komplimentere chokoladen rigtig godt…Jeg har svært ved at sætte en finger på, hvad det er der sker, når man tilsætter et par tsk til en portion der skal give ca. 30 stk, men det er lidt ligesom vanilie, man vil bare have mere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s