Selvforsyning

De nye beboere!

Så kom de endelig 🙂 I søndags, føltes dagen lang, til trods for, at der var så meget der skulle gøres klar inden de 17 nye beboere skulle ankomme først på eftermiddagen. De sidste 14 dage har stået på opsætning mere end 1000 m hegn, så vi har arbejdet på højtryk, for at blive klar.

De store hjørnepæle blev gravet ned, med håndkraft.  

1 vædder, 8 får og 8 lam af racen Gotlandske pelsfår ankom kl. 14. Så nu er vi blevet fåreavlere og selvforsyndende i lammekød, uld og skind. Det bliver et godt supplement til kaninkød og skind, samt æg og kyllingekød.

De nysgerrige tilflyttere følger meget med i hvad vi laver.

Da fårene ankom var der kun lige blevet lukket for hegnet, der manglede stadigvæk strøm vand og et hus til dem. Strøm og vand blev hurtigt klaret, men det var begyndt at regne, så vi var ved, at være gennemblødte inden vi fik deres hus bukseret ind til dem. Det var lidt af en opgave, at få huset ind på folden, så i skal ikke snydes for et par billeder.

Den lille IH’er var spændt godt for.

Det var ikke så nemt, at få flyttet det store hus.
Det nye hus er placeret og fårene skal lige have lidt tid, til at se det an.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s